Brain Awareness Week

De Brain Awareness Week, die wereldwijd jaarlijks in maart plaatsvindt, is gericht op hersenen, hersenletsel en onderzoek. In 2013 vindt dit evenement voor de 18e keer plaats, voor de 5e keer op De Haagse Hogeschool.

Het lectoraat Revalidatie van De Haagse Hogeschool, Sophia Revalidatie, de Stichting Transmurale Zorg e.o. leveren hier, in samenwerking met de Hersenstichting, een bijdrage aan door twee symposia te organiseren:

Op woensdag 20 maart 2013 vindt het eerste symposium ‘Hersenletsel na een CVA, netwerk in beroering’ plaats voor alle zorgaanbieders in de CVA-zorgketen, praktijkbegeleiders huisartsen, landelijk netwerken CVA, docenten en studenten
mbo en hbo Gezondheid/SPW/SPH en andere belangstellenden.

Doelgroep

Alle zorgaanbieders in de CVA-zorgketen, praktijkbegeleiders huisartsen, landelijk netwerken CVA, docenten en studenten mbo en hbo Gezondheid/SPW/SPH en andere belangstellenden.

Op donderdag 21 maart 2013 vinden er twee activiteiten plaats:
’s morgens ‘Behandelkader NAH kinderen en jongeren’.
‘s middags ‘Parkinson en ICTInnovaties in de zorg’ over het actuele behandelaanbod, met vooral aandacht voor innovatieve ICT-toepassingen en twee door Sophia Revalidatie in samenwerking met De Haagse Hogeschool ontwikkelde Parkinson Apps.

Kosten en aanmelden

U kunt zich aanmelden via www.dehaagsehogeschool.nl/lectoraat-r.

Bij aanmelding voor de workshops van het symposium op 20 maart 2013, geeft u per ronde uw

voorkeur voor 2 workshops aan. Op volgorde van aanmelding worden de voorkeuren verwerkt.

De kosten voor deelname zijn 25 euro per dag. Deelname is kosteloos voor studenten van De Haagse

Hogeschool en medewerkers van De Haagse Hogeschool en Sophia Revalidatie. Na aanmelding

ontvangt u een factuur voor één of twee dagen. Pas als deze voldaan is, is uw deelname definitief.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirjam Schoenmaeckers (secretariaat van het Centrum voor Lectoraten en Onderzoek, 070-4457372, m.schoenmaeckers@hhs.nl).

Locatie en bereikbaarheid

De Haagse Hogeschool
Aula en atrium
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

De Haagse Hogeschool is goed bereikbaar per openbaar vervoer en per auto. Indien u met de auto komt, kunt u deze parkeren in Q-park Den Haag Laakhaven, Rijswijkseweg 27, Den Haag. Vanuit de parkeergarage neemt u uitgang F om bij de ingang van De Haagse Hogeschool uit te komen.

Een uitgebreide routebeschrijving vindt u op www.dehaagsehogeschool.nl/routebeschrijving.

Het lectoraat Revalidatie is een samenwerking van De Haagse Hogeschool met Sophia Revalidatie.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en heeft als onderwerp , , .