Film over niet aangeboren hersenletsel (NAH)

Van Kim Huygelen, gedragskundige werkzaam bij Interakt Contour kregen we een leuke tip binnen over een recente film over niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Het is een zeer recente film http://vimeo.com/59644061 die gemaakt is in opdracht van de samenwerkende hersenletselverenigingen (SHV). Dit zijn de Afasie Vereniging Nederland, CVA-vereniging Samen Verder en Vereniging Cerebraal.

Gedrieën streven zij ernaar de belangen van mensen met hersenletsel en hun families zo goed mogelijk te behartigen en meer bekendheid te geven aan hersenletsel en de gevolgen ervan. Op termijn is het de bedoeling dat meer patiëntenverenigingen op het gebied van hersenletsel zich aansluiten.

De drie belangrijkste projecten van de SHV zijn dit portal, het Pop-project (2012 – 2014), waarbij PoP staat voor Perspectief op Participatie en het project ‘Hersenletselcentra, een brug tussen zorg en welzijn’ (2013 – 2015).

Dit bericht is geplaatst in NAH cafe, Nieuws en heeft als onderwerp , .