Hulp bij hersenletsel ( praktijkhouder Jenny Palm )

Bij deze wil ik u graag wijzen op het bestaan van de praktijk Hulp bij Hersenletsel (praktijkhouder Jenny Palm).

Onze praktijk is de enige psychologenpraktijk in Nederland die is gespecialiseerd in psychologische hulp (1e en 2e lijn) aan mensen met hersenletsel (NAH). Ons motto is: hersenletsel heb je nooit alleen en we bieden ook hulp aan de mantelzorgers of (overige) gezinsleden en sociale systeem van de getroffenen. Daarnaast kunnen mensen bij ons terecht voor neuropsychologisch onderzoek (NPO), psycho – educatie, deskundigheidsbevordering en coachingstrajecten op maat

 

We werken met BIG geregistreerde Gz (neuro)psychologen en zijn gevestigd in Maarn (Utrechtse Heuvelrug) en sinds 2012 ook in Amsterdam.

 

We horen vaak van mensen dat wij de gespecialiseerde hulp bieden waar ze al zo lang naar op zoek zijn geweest, maar dat we moeilijk te vinden zijn. Het hersenletsel team wijst cliënten in uw regio op diverse onderzoeks en behandelmogelijkheden. Aangezien we een landelijke functie vervullen zouden we het zeer op prijs stellen als u een link naar onze website: www.hulpbijhersenletsel.nl op uw site zou willen plaatsen zodat ook de bezoekers van uw site ons beter kunnen vinden.( wij kunnen natuurlijk ook een link van uw organisatie op onze site zetten).

 

Mocht u folders van onze praktijk willen ontvangen of anderszins verder van gedachten willen wisselen dan horen we dat graag.

 

vriendelijke groet

 

Ab Voskamp
Praktijkmanager

Praktijk Hulp bij Hersenletsel

Sportlaan 11-13 3951 CG Maarn

Vondelstraat 100 1054 GP Amsterdam

0343-442416/0655801274
www.hulpbijhersenletsel.nl

Dit bericht is geplaatst in NAH cafe, Nieuws en heeft als onderwerp .

Reacties zijn gesloten.