Lindsay Pelt, In één klap , verhaal over NAH

Lindsay Pelt schreef het aangrijpende verhaal over de plotselinge verandering in haar leven.

Het leven lacht haar tegemoet. Studie bijna afgerond, baan gevonden en samenwoonplannen met haar vriend. Maar eerst nog even relaxed op vakantie naar Rhodos met één van haar beste vriendinnen. Dan volgt de klap, die ene klap die alles anders maakt. De vriendinnen worden aangereden als ze op een scooter het eiland aan het verkennen zijn.
Coma door hersenletsel en ontelbaar veel bloedingen, breuken, scheuren en schaafwonden zijn het gevolg voor Lindsay. Dankzij haar helm overleeft ze de klap en ze ontwaakt in een ziekenhuis in Athene. Ze heeft geen idee wat er aan de hand is en waar ze is. Langzaam komt dat besef.
Eenmaal terug in Nederland staat haar een nieuw leven te wachten. Het leven dat bestaat
uit een lange revalidatie, levenslange beperkingen en vol met bureaucratie in zowel
Nederland als Griekenland. Op het moment dat ze haar leven enigszins op de rit heeft, komt het bericht dat haar zusje ernstig ziek is.
Lindsay neemt je mee in haar strijd om haar oude leven terug te krijgen, die uitmondt in een poging om de Alpe ‘d Huez te beklimmen. Ze doet dat met een grote openhartigheid en de nodige zelfspot. Het resultaat is een helder verhaal, waarin Lindsay bewijst dat je ook met beperkingen een zinvol bestaan kunt opbouwen. Wilskracht, humor, optimisme en een omgeving die je ondersteunt zijn daarbij onmisbaar.

Over de auteur
Lindsay Pelt (1985) woont in Hellevoetsluis, samen met haar vriend Chris en de kat Tony. Ze studeerde aan de Nederlandse Hogeschool voor toerisme en verkeer (NHTV) in Breda.
Lindsay werkt bij de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta.

ISBN 9789081849029
Uitgeverij Dodo B.V.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en heeft als onderwerp , .

Reacties zijn gesloten.