t.v. avond hersenstichting: geef om je hersenen 15-04-2015 om 21.25 uur

Geef om je Hersenen is een 90 minuten durende live televisieshow over de noodzaak van meer hersenonderzoek. Samen met vele bekende Nederlanders vragen we aandacht voor de impact die hersenaandoeningen op patiënten hebben. Onder andere Frénk van der Linden, Hanneke Groenteman, Jan Mulder, Joke Bruijs, Joop Braakhekke en Rob Trip werken mee. De presentatie van de show is in handen van Charles Groenhuijsen en Leontine Borsato.
De avond wordt aangekleed met bijzondere optredens. Zanger Jan Dulles (van de 3JS) zingt voor het eerst een nieuw nummer voor zijn vader die lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Ook Angela Groothuizen, Frank Boeijen, Liesbeth List en Van Dik Hout treden op.
Bart Chabot gaat als verslaggever op bezoek bij talentvolle onderzoekers die veelbelovend hersenonderzoek uitvoeren. Bij hen liggen wetenschappelijke doorbraken binnen handbereik.
We hopen deze avond veel nieuwe donateurs voor de Hersenstichting te werven.
Doe mee en kijk woensdag 15 april om 21.25 uur op NPO 1 naar Geef om je Hersenen!

Dit bericht is geplaatst in informatie. Bookmark de permalink.