Uitnodiging informatiemarkt Niet Aangeboren Hersenletsel Regio Apeldoorn 20 april 2016

Bij deze nodigen we u, namens stichting NAH Gelderland van harte uit om deel te nemen aan de informatiemarkt over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) op woensdagmiddag 20 april in Teuge.

Wanneer:            Woensdagmiddag 20 april, van 15.00 – 18.00 uuur
Plaats:                   Centrum voor Niet Aangeboren Hersenletsel, Teugseweg 1, 7395 SG in Teuge (vlakbij Apeldoorn)

Er is een bushalte tegenover het centrum aan de Woudweg, buslijn 15. Op het terrein zelf zijn enkele parkeerplaatsen op het aangegeven grasveld. In de omgeving is voldoende parkeerruimte langs de weg.

Op deze middag zullen ruim 30 organisaties zich aan kinderen, jongeren en volwassenen met NAH en/of hun omgeving presenteren.
Informatie kan verkregen worden over:  Revalidatie/behandeling, begeleidings- en ondersteuningsmogelijkheden. Daginvulling/school en cursussen. Sport/ontmoeting/vrijetijsbesteding

De markt zal officieel worden geopend om 15.00 uur door de wethouder Johan Kruithof en ervaringsdeskundige Riet Marsman.

Voor meer informatie:

hersenletselteam@stichtingnahgelderland.nl of telefonisch: Annemieke Buiting: 06-30161422Mede mogelijk gemaakt door de werkgroep: Siza, PJG en MEE Veluwe.

Dit bericht is geplaatst in Ambulante begeleiding, informatie, NAH cafe, Nieuws. Bookmark de permalink.