Uitnodiging workshop Meet & Match Markt op 25 september 2012

Na het succes van verleden jaar, komt er ook in 2012 weer een Meet & Match Markt.
Op 9 oktober 2012 kan uw maatschappelijke organisatie, vereniging of stichting bedrijven ontmoeten die u kunnen helpen een dringende uitvoerbare vraag op te lossen.
Het gaat echter niet alleen om het stellen van een vraag maar ook dat u laat zien wat u voor bedrijven kunt betekenen. Kortom wat is uw tegenprestatie.

Enige tijd geleden ontving u van ons al een vooraankondiging van deze 2e Meet & Match Markt Doetinchem. De Meet & Match Markt is voor u dé gelegenheid om u te presenteren en contact te leggen in een zakelijke en maatschappelijke omgeving.
Binnenkort ontvangt u de definitieve uitnodiging en kunt u zich aanmelden.

U kunt nu al bedenken wat úw vraag aan bedrijven is en wat úw organisatie voor hen kan betekenen.

EEN DRAAIBOEK MAKEN, EXTRA MENSKRACHT, PR EN COMMUNICATIE , RUIMTE
GEZOCHT,EXTRA MENSEN VOOR EEN KLUS,SUBSIDIES AANVRAGEN,
FONDSENWERVING,BEHOUDEN VAN VRIJWILLGERS, MATERIALEN NODIG,
LAAT ANDEREN MEEDENKEN

Probeer creatief, helder en bondig te zijn in uw vraag aan bedrijven. De uitdaging is om behoeften niet te vertalen in geld, maar om samen met het bedrijfsleven te zoeken naar andere oplossingen.

Om u goed te kunnen voorbereiden en u te ondersteunen bij:

a)     het bedenken en vormgeven van een concreet en helder aanbod

b)     het formuleren van een concrete realiseerbare vraag

heeft de organisatie van de Meet & Match Markt een workshop ingepland waar u een korte training krijgt.

Deze workshop is op 25 september vanaf 19.00 uur op het Graafschap College ingang Techniek en Informatica aan de J.F. Kennedylaan 51 te Doetinchem.

Tijdens deze workshop krijgt u tips en trucs om uw organisatie zo goed mogelijk te presenteren en de kans om een goede en concrete match met het bedrijfsleven zo groot mogelijk te maken. Het programma bestaat uit een plenair gedeelte waarin Gerda Geurtsen u namens de organisatie alles uitlegt hoe de Meet & Match Markt werkt, de

heren Jaap Blok van de Rabobank en Jürgen ten Have van de Kamer van Koophandel namens de bedrijven insteken op de financiële dienstverlening en de diversiteit aan Doetinchemse bedrijven. Na de pauze gaan we in werkgroepen verder met het formuleren  van uw vraag/vragen en hoe u die voor uw organisatie succesvol kunt maken. We sluiten af met het presenteren van wat voorbeelden/ideeën die in de werkgroepen zijn ontstaan.

Gezien de beperkte ruimte kunnen maximaal 2 personen per organisatie deelnemen, meldt u zich daarom direct aan via onderstaande link op onze website  www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl/forms/form.asp?f=21  en laat deze kans niet voorbij gaan.

Aan de workshop zijn voor u geen kosten verbonden.

Met vriendelijke groet,

Namens het organisatieteam Meet & Match Markt Doetinchem 2012

Els Wilmink

Organisatie team:

Doetinchemse Uitdaging

Vrijwilligerscentrale Doetinchem (IJsselkring)

Kamer van Koophandel

Graafschap College

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en heeft als onderwerp , .