Week van de Mantelzorg 4 t/m 10 november

Mantelzorger02_small

De traditionele Dag van de Mantelzorg wordt dit jaar een complete ‘Week van de Mantelzorg’. Van maandag 4 tot en met zondag 10 november worden allerlei activiteiten aangeboden. De Vogellanden heeft een uitnodiging gestuurd aan de Zwolsche mantelzorgers die bij ons bekend zijn.

Aanmelden
Het programma en aanmeldformulier staan op www.mantelzorgzwolle.nl/weekvandemantelzorg. Voor vragen kun je contact opnemen met Mantelzorg van Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet! via 038 422 52 00 of mantelzorg@zwolledoet.nl. Of kijk op www.mantelzorgzwolle.nl.

Betrokken partijen
De Vogellanden is één van de betrokken partijen, die helpen met het organiseren van de Week van de Mantelzorg. Andere betrokken partijen zijn: Gemeente Zwolle, Mantelzorg van Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet!, Mantelzorgadviesraad,
MEE IJsseloevers, Mindfit, Driezorg, Zorgspectrum ’t Zand, Woonzorgconcern IJsselheem, Protestantse Gemeente Zwolle en Interakt Contour.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en heeft als onderwerp , , .